УСЛУГИ

НАШИТЕ УСЛУГИ

ОРИЕНТИРАНИ КЪМ КЛИЕНТА!

ПРОЕКТИРАНЕ & ИЗСлЕДВАНЕ НА СТоманени КОНСТРУКЦИИ

Проектираме и изследваме стоманени конструкции съгласно Еврокод и Български норми. Използваме най-съвременния софтуер за изчисление и изчертаване.

ПРОДАЖБА НА УЛУЦИ, САНДВИЧ ПАНЕЛИ & обкантващи елементи

Ние сме дистрибутори на висококачествени сандвич панели, произвеждани в България и Румъния. Предлагаме ги в различни размери и цветове според RAL каталога. Също така извършваме монтаж на място. Произвеждаме и продаваме безшевни улуци, безконечни тръби и обкантващи елементи.

 

ВРАТИ & ПОРТАЛИ

Произвеждаме стоманени входни и гаражни врати. Може да ни изпратите размерите или да ги вземем сами. Можем да монтираме вратите или да ги изпратим с инструкции. Също така проектираме и произвеждаме конзолни портали.

ПРОИЗВОДСТВО & монтаж

Произвеждаме всякакъв вид стоманени конструкции (халета, пасарелки и пешеходни мостове, кули, аварийни стълби, селскостопански съоръжения, павилиони, стълбиша и др.). Можем да вдигаме и сглобяваме конструкции в цяла България. Можем също така да произвеждаме конструкции според изискванията на клиента и да ги доставяме.

Стълбища

Проектираме, произвеждаме и монтираме прави, Г – образни и вити стълбища. Можем да ги правим на болтова връзка, за да избегнем заварки на обекта. Този начин е по-чист и по-бърз. За аварийните стълбища предлагаме пожароустойчиви покрития отговарящи на действащите стандарти.

 

ПРОИзводство & продажба на размотавалки

Произвеждаме и продаваме размотавалки за листова ламарина.

други услуги

  • Изработка на закладни части/анкерни устройства
  • Газопламъчно рязане на ламарина/планки
  • CNC пробиване на ламарина/планки
  • Огъване на профили и тръби
  • Струговане и фрезоване
  • Огъване на ламарина
  • Работа с COR-TEN

Имате ли нужда от нещо, което не е споменато горе?